понеделник, 7 май 2012 г.

Магнетичните HOOVERPHONIC в София!


11.05.2012
19:30-23:00

Централен Военен Клуб
София, бул. "Цар Освободител" №7

» Достъп: входен билет
» Достъп на медии: не
Магнетичните HOOVERPHONIC завладяват София на 11-ти май

Трип-хоп групата ще изнесе първия си концерт в България на 11 май 2012 г. като част от музикалнaта платформа MyBeat на уиски Ballantine's.

"Живеещи, за да композират. Винаги търсещи максималното забавление. Издаващи завладяваща и изпълнена с много страст музика. Концерти, които са едно незабравимо изживяване, поднесено с изтънчен вкус и стил", така определя себе си и творчеството си белгийската банда HOOVERPHONIC, която ще се качи на сцената на Военния Клуб в София в майската петъчна вечер.

Създателите на хитовете Mad Аbout You, Eden, Anger Never Dies и много други, започват своето музикално приключение в света на трип-хопа през далечната 1995, преминават през алтернативния рок и електроника, за да достигнат до записите на лайв албум със симфоничен оркестър през март 2012 г. Стартират кариерата си като Hoover - име, към което добавят впоследствие думата phonic, защото друга банда вече се подвизава под този артистичен псевдоним.

HOOVERPHONIC имат множество колаборации и турнета със световни групи, между които Massive Attack, Morcheeba и Apollo 440.
В края на 2010 г. групата представи седмия си студиен албум "The Night Before" и запозна феновете си с новата вокалистка - талантливата No?mie Wolfs. Заедно с шестчленния състав на групата, ще можем да се насладим на прекрасния й глас на живо, и да усетим духът на трип-хопа в истинския му блясък.

Цените на билетите ще са между 30 и 50 лв, в зависимост от типа и времето на закупуване, както следва:

Билети "Ранно Пиле" ограничен брой: 30 лв. с предварителна заявка на тел. 0886 33 33 67

Прeдварителни билети до 10-ти май: 40 лв в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др).

Събитието се организира от EventEase и е с ограничен капацитет от 700 човека!
Събитието е за лица, навършили 18 г.

Отваряне на вратите: 19.30 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар