понеделник, 7 май 2012 г.

София Интро! Фестивал


10.05.2012 18:00
12.05.2012

Паркът на Летище София, в близост до Терминал 2  София

» Достъп: входен билет
» Достъп на медии: да
Три дни рок музика и DJ ритъм на първия София ИНТРО! ФЕСТИВАЛ

София Интро! Фестивал събира интернационални мега звезди за откриването на музикалния сезон в България.

София ИНТРО! ФЕСТИВАЛ ще отбележи началото на сезона с празник от музика.
От 10-ти до 12-ти май всички ние ще говорим един и същи език - езикът на музиката.

Фестивалът ще се проведе на Парка на Летище София, в близост до Терминал 2.

Първият Интро! Фестивал в София представя изцяло нова концепция, фокусирайки максимално много върху артистите и музиката, която те правят. Затова на фестивалната площ ще бъдат разположени две напълно различни като музикален стил сцени - Рок сцена и DJ сцена, на които за пръв път в Източна Европа ще бъдат SUNRISE AVENUE(Финландия), Eisbrecher (Германия), СЛОТ (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия), Quick and Dirty(Швеция), Monarken (Швейцария)и много други.

България ще бъде представена от бандите My Disorder, Jerihon, Maze, Shum, Yuvigi, Q-Check, Doctor's Gogo band и много други.
На DJ пулта ще застанат познатите United Colors of Music DJ Dr. Feelgroove, MOEVV и Deep Laid, GOSH, DJ Malkavian feat DJ FANatic и др. Предстои обявяването на още артисти.

Фестивалният парк ще работи за посетители от 14:00 до 6:00 през трите музикални дни.
Официалното откриване ще бъде в 18:00 часа на 10.5.2012. Афтърпартитата след всеки фестивален ден ще бъдат в клуб RockIT.

Поради ограничение на местата за паркиране и с цел повишаване сигурността на посетителите, маршрутни автобуси ще свързват парка с градската част.

Цената на еднодневния билет е 50 лв, а цената на тридневния билет за фестивала е 120 лв.

В основата на фестивалната идея е заложено посланието, че музиката е универсалното послание за един по-добър свят. София Интро! Фестивал има задачата да развие максимално тази концепция. ИНТРО!Фестивалът е първият фестивал на територията на България, който е с благотворителна насоченост и ще подпомага дейността на организации като I Can Too, Sofia Animal Rescue и други хуманитарни организации. От цената на всеки един закупен билет, 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации I Can Too, Sofia Animal Rescue и други.

Билети ще могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите разпространители.

Допълнителна информация:


Повече информация за бандите и DJ-ите и самият фестивал може да бъде намерена на официалния сайт на София Интро! Фестивал, а също и на официалните профили на фестивала във Facebook и Twitter: http://www.facebook.com/SofiaIntroFestival и http://twitter.com/IntroFestivalBG

Повече информацията можете да откриете на сайта на www.introsofia.com, а също и да се свържете с екипа на имейл: info@introsofia.com.

За повече прес материали пишете ни на адрес: press@introsofia.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар