петък, 25 май 2012 г.

ELEVATION 2012


ЕLEVATION MUSIC FESTIVAL отваря границите на неразрешеното и дава шанс на всички фенове да усетят атмосферата на реда и секретността на една цяла армия.
Военното летище в с. ДОБРОСЛАВЦИ става домакин на тазгодишното издание на ELEVATION.
В 18 годишната си история авиобаза ДОБРОСЛАВЦИ за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие с комплимент към всички фенове на истинската музика, които първи ще пристъпят във владенията на секретната база на 22, 23 и 24 юни.
Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.
Всички музикални герои гарантирано ще ни обстрелват с положителна енергия и адреналин до небесата, на които меломаните ще могат да отговорят подобаващо.
СПОРТНИТЕ И ИНТЕРАКТИВНИ ЗАБАВЛЕНИЯ НА ELEVATION’12 СЪЩО СА ГАРАНТИРАНИ!
Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и черешката на забавленията - бой с торти. Световното парти уиски J&B и тази година ще се постарае качествената музика да е гарнирана с допълнително парти настроение.  Затова от J&B са осигурили огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори. Сърфирането в интернет е подсигурено от MAX TELECOM за цялата територия на фестивала. Списъка с приятните изненади е дълъг, но спираме до тук, за да запазим любопитния привкус на предстоящото.
ИСТИНСКИ ФЕСТИВАЛ БЕЗ КЪМПИНГ ЗОНА!?!
И дума да не става!!! И тази година на ELEVATION ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лв на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 човека, които го сторят, ще получат на входа на къмпинга бонус – поларено туристическо одеяло с цип.
Нетрадиционната фестивална територия ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.
ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ДО с. ДОБРОСЛАВЦИ
Автобусни линии № 29, 30 стигат до центъра на с. Доброславци. От там до авиобазата се стига пеша.
Пълна информация за транспорта можете да намерите на www.elevation.bg
Не пропускайте Elevation Music Festival, за да видите звездния музикален парад, гарантирано да се забавлявате и релаксирате. Дайте своя принос  в енергийния заряд на приятелски настроените хора, обединени от вкуса към истинската музика. Бройката на билетите е ограничена предвид мястото и условията за достъп до иначе забранената авиобаза Доброславци.
Билети за фестивала, който ще се състои на 23ти и 24ти юни, с откриващо парти на 22ри на J&B DJ сцената и третата сцена,  могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.
Elevation Music Festival се провежда с подкрепата на МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА и СТОЛИЧНА ОБЩИНА.
Повече информация за фестивала, можете да намерите на www.elevation.bg




Няма коментари:

Публикуване на коментар