сряда, 19 септември 2012 г.

Диско легендата Haddaway на сцената на Текила клуб


 Както обеща TEQUILA CLUB,  на новата сцена освен български изпълнители, ще има и ексклузивни изпълнения на световни артисти.
След успешния концерт на C-Block на 28 юни, диско легендата на 90-те Haddaway ще направи своя лайф на 20 септември /четвъртък/ след 22.30 часа.
Чрез изключително актуалният  лейбъл „ ретро парти”,  който  се радва на все по-голяма популярност , TEQUILA CLUB  ще представя и веднъж месечно  световно известни музиканти, с  което доказва, че е  верен парти партньор на своите клиенти.
  Докато чакат Haddaway, гостите ще се насладят на сетовете на резидентите на вечерта DJ BobCat & DJ Kiko.

За всички желаещи да направят своите резервации : 088 5000 500
Вход 20 лв.


Повече за Haddaway :


   Александър Нестър Хадауей), по-известен като Хадауей, е денс-певец от Тринидад и Тобаго, роден на 9 януари 1965 г. Става най-известен с хита си от 1993 г. What is love.
Син на немски океанограф и тринидадска медицинска сестра, Хадауей се мести от Тринидад в Европа през 1970 с баща си, когато родителите му се разделят. След като прекарва детството си в пансион, се мести в САЩ при майка си. Учи в начално училище в Айзенхауър и в прогимназия Лоръл в Лоръл, Мериленд и завършва гимназия Мейд през 1983. Там той е много активен в училищните джаз банди. Открива любовта към музиката. Хадауей пее с група  „Шанс”, докато учи политология и история в университета Джордж Вашингтон във Вашингтон D.C. През 1989, когато е на 24, Хадауей се връща в Европа и заживява в Кьолн, Германия, където започва да играе американски футбол, както и да работи като хореограф, продава килими и твори музика в свободното си време.

Музикална кариера

Хадауей пробива през 1992, когато подписва договор с немския лейбъл Коконът рекърдс. Първият му сингъл What is love става популярен из Европа, а и достига номер 2 в Германия и Англия. В Германия сингълът продава 900 000 копия, а в Англия има златен сертификат за 400 000 продажби, достига номер 11 в Билборд хот 100 в класацията. До 1994 г световените продажби на What is lоve достигат 2.6 милиона. Вторият му сингъл Life е хит номер 2 в Германия, номер 6 в Англия и номер 41 в САЩ, а продажбите достигат 1,5 милиона. Следват синглите I miss you, Rock my heart, които също покоряват класациите. Първият му албум също има добри продажби  - в Германия 500 000 продажби, а в Англия и Франция по 100 000 копия продажби. През 1995 излиза вторият му албум Drive, в който хит стават Fly away, Catch a fire и Lover by the name. Следващите албуми са с по-интимно звучене, но след 1988 Хадауей се опитва отново да повтори успеха си от комерсиалните сингли. Той участва в риалити шоуто „Заръщане” през 2004 в Германия. Появява се в подобно шоу в Англия през 2005 и в няколко предавания в САЩ.
След ПР-ът, който си прави в ТВ, прави още един хит в Германия – баладата “Spaceman”.
What is love се радва на голямо внимание, било то като саундтрак в различни предавания, филми, реклами и все още се върти по клубовете.



Няма коментари:

Публикуване на коментар