вторник, 8 май 2012 г.

Горещо парти на Mr.BiG


Тузарят ще посрещне гости в Текила клуб на 15 май
Месец май ще бъде по-горещ от всякога с новия брой на сп.” Mr. BiG”. На корицата е Лейди Би, която демонстрира сексапилни форми и провокира с едно откровено интервю. Мястото, на което феновете на лейбъла ще се забавляват и ще пият коктейли Cointreau за новия брой, е хитовият столичен клуб „Tequilla” на 15.05.2012 г. от 22.00 часа.
Издателката на списанието Ваня Ханджиева обещава да потопи всички гости в атмосферата на мюзикъла „Бурлеска”. В този стил е снимана и самата сесия за корицата на броя, където Лейди Би се представя в една по-различна светлина. Още три български секси фотосесии е подготвил за вас топ фотографът Ивомир Пешев .
Специално интервю с Калин Сърменов (Милото от „7 часа разлика”) е голямата изненада на броя. Актьорът говори откровено за кариерата си, жените и секса. Сред акцентите в новия  брой на списанието са и едни от най-скандалните футболни събития, силовите тренировки във фитнес залата, сексуалните прегрешения на американските президенти и актуалните модни тенденции за летния сезон.
А колекционерите и маниаците ще разберат и още нещо за голфа, серийните убийци и новата версия на Диабло…

Няма коментари:

Публикуване на коментар