вторник, 20 ноември 2012 г.

Първи български хип-хоп награди


Януари 2013 г. в България ще се проведат първите награди за хип хоп музика и култура. Организатори на събитието ще са „Ен Джи Партнърс”, „Хит Шоп Мюзик Груп” и рекламна агенция „Хотдринк Комюникейшънс”, които отсега подготвят уникалното шоу по идея на Мария Бонева.
Събитието ще се проведе в  Рейнбоу плаза, където ще се събере цялото хип хоп общество и знакови имена  и легенди от родния рап. Музиканти, текстописци, балети, диджеи, режисьори и всички, които направиха така, че този стил музика да бъде най-актуалният в момента за радост на своите фенове.
Своите първи статуетки и национално признание ще получат всички имена на хип хоп културата като наградените ще са в различните категории :
*** Най-добър клип на 2012 г.
*** Най-добра група за 2012 г.
*** Най-добър общ проект за 2012 г.
*** Песен на годината (2012 г.)
*** Най-добър R&B изпълнител за 2012 г.  – мъж, жена
*** Награда за цялостен принос
*** Най-добър дует със световен изпълнител за 2012 г.  и много други.
Самият избор ще бъде направен по особено иновативен начин чрез анкетно гласуване от самите хип хоп изпълнители, които ще номинират от 1 до 5 в различните категории. Разбира се наградата за най-гледан клип в интернет, най-класиран в радио и телевизия, ще се присъдят чрез  направено проучване от лицензирана агенция.
Сценографията, декорът и идейната концепция на спектакъла ще бъде изключително атрактивна и ще пресъздаде хип хоп културата през последните 10 години.
Точната дата организаторите ще обявят след подписването на договор със световна звезда от хип хоп културата, която ще бъде кръстник на първите награди, които ще станат традиция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар